De leukste profielsite van Nederland! eerder geplaatst
Reset over 6 uren (om 14:00)
geen nieuw nieuws
Profiel Wachtwoord Wachtwoord vergetenInfo Fotos (0) Berichten (44) Dagboeken (3) Vrienden (41)

Stemming

!!WhateverDagboeken

to be or not to be
428 x Gelezen, 0 Reacties, 6 Jaren geleden

Lieve Jan,
429 x Gelezen, 1 Reacties, 6 Jaren geleden

Stroopwafelknul
553 x Gelezen, 2 Reacties, 7 Jaren geleden

!!Whatever schreef op maandag 8 Oktober 2012 om 19:36

Lieve Jan,


!!Whatever


Lieve Jan,

Ik vraag me af of ik stront in mijn ogen had op de dag dat ik mij aangetrokken begon te voelen tot jou. Je hebt mij diep teleurgesteld. Ik loop er nu al een tijdje mee rond en het moet mij van het hart. Jan, waar moet ik beginnen?

Mijn mond viel open toen ik jou voor het eerst zag. Je deed de voordeur open in een grijze boxershort en stelde je voor als ‘Danny’. Ik dank god nog iedere dag, dat zulke prachtige dingen mogen bestaan. Je was als het mooiste glitter plaatje uit mijn poëzie album, als een glimmende groene appel tussen de vele rottende. Jouw donkere haren dienden als een gouden lijst om jouw smalle gezicht. Je was als een schilderij waarvan ik mijn mening niet onder woorden kon brengen, door de gevoelens die overheersten. Jouw prachtige grijsblauwe ogen in het midden van het schilderij wekten de wildste fantasieën bij mij op. Maar Jan, ik schrijf deze brief niet om veren in jouw goed gevormde reet te steken.

Uit nader onderzoek bleek jouw echte naam ‘Jan’ te zijn. Ik vond dat bijzonder. Jan hoort een saaie oude man te zijn met een bierbuik en een dikke snor, zo’n snor die aan het uiteinde geel is van het roken. Jan hoort geruite overhemden te dragen en zo’n vies rochel hoestje te hebben. Die hoort geen sexy tank tops te dragen en een stem te hebben als een engel. Maar Jan, zoals ik als zei, ik schrijf deze brief niet om complimenten uit te delen.

Nadat ik jou had ontdekt, zat ik stipt elke dag om acht uur voor de televisie. Telefoon op stil, laptop dicht, het was jij, ik en de afstandsbediening. Je had me!
Jij was voor mij de hoofdrolspeler. De hoofdrolspeler met een eigen verhaal, waar niemand anders in mee mocht dingen. Met mijn lippen zat ik aan het beeld geplakt, als jij weer één van je ontblote scènes had. Jouw twee roze kleurige schijfjes, die de mens tepels heeft genoemd, leken als verse kersjes op jouw goddelijke torso te zijn geplakt. Maar Jan, zoals je weet schrijf ik deze brief niet om je de hemel in te prijzen.

Je schreef boeken, prachtige boeken. Boeken die ik dolgraag wilde lezen, maar niet bestonden.
Ik vond jouw acteerwerk geniaal. Je bleef altijd zo goed in je rol. De rol van een saaie, niet humoristische man, die vele vrouwen het hart sneller liet kloppen. Naast dat knap staaltje acteerwerk kon jij ook nog eens goed dansen.
Ik droomde ervan dat jij mij leidde op de meest interessante muziek en jij ontelbaar veel pirouettes om mij heen draaide. Na deze draaimolen van dans fluisterde je mij een vers geschreven gedicht in mijn oor, wat mij warm maakte van binnen. Maar Jan…..

Ik ben helemaal klaar met jou.
Na een paar afleveringen van So You Think You Can Dance te hebben gezien ben ik tot de conclusie gekomen, dat je helemaal niet goed acteert in GTST. Je bent gewoon jezelf, je bent verdomd echt zo saai. Ik begrijp dat je als jurylid serieus moet blijven, maar kom op, een grapje zal af en toe niet misplaatst zijn. Door het woordje ‘topshit’ te roepen, kom je er niet. Ik heb dit woord trouwens laten definiëren door een English Urban Dictionary. ‘Top of the line’ en ‘Best in its class’, zijn niet bepaald omschrijvingen die op jouw werk van toepassing zijn. Jouw laatste boek was een flater.

Lieve Jan, je hebt je naam ineens eer gedaan en dat maakt mij bang. Met pijn in mijn hart trek ik bij deze de stekker uit aan onze televisie relatie. Je blijft een genot om naar te kijken. Het zal nog steeds jij, ik en de afstandsbediening zijn, maar mijn vinger heeft besloten op de ‘mute’ knop te drukken, zodra jij je mond opentrekt.
Je hebt me teleurgesteld Jan. Je hebt al mijn fantasieën weggenomen. Ik vraag me af wat het gekste of wildste is wat jij ooit hebt gedaan? De linten van je spitzen afgeknipt? Jeukpoeder in de mallot van jouw concurrent gestrooid?
Bel mij alsjeblieft, wanneer je een teken van leven bij jezelf hebt ontdekt en een greintje humor aan het ontwikkelen bent. Tot die tijd blijf jij lekker op mute, dat lijkt mij het beste Jan…

Xxx

geef dagboek reactie

djjoker schreef op vrijdag 12 Oktober 2012 om 19:33

djjoker

Vorm van jaloezie hier...???

Hij verdiend er anders wel knaken mee!

ik zou het niet erg vinden hoor top shit! 

geef dagboek reactie

Contact FAQ Adverteren Aanmelden Ⓒ babes-dudes.nl Alle rechten voorbehouden
Aanmelden
HOME:
Hoofdpagina
Algemene regels
Uitleg icoontjes
BD Vista/7 Gadget
Contact / Adverteren
FAQ
MY BD:
Inloggen
Aanmelden
Crew:
de Crew
Crew regels
Crew structuur
Crew taken
Top 50 babes:
Top 50 babes
Nieuwste babes
Laatst ingelogd babes
Top 50 dudes:
Top 50 dudes
Nieuwste dudes
Laatst ingelogd dudes
Fotos:
Meest besproken fotos vandaag
Meest besproken fotos totaal
Beste beoordeeld
Leden:
Online leden
Jarige leden
Actieve leden
Extra:
Highscores
Poll zoeken
Vandaag
Week
Poll(s)
Dagboeken
Zoeken
Forum
Reset over 6 uren (om 14:00)
laden
chat